Vi gratulerer Morten Bermingrud med seier i div 1

Bermingrud stakk av med seieren foran Kuypers og Hansen.

Isachsen kom på en flott 4 plass, fulgt av Paille og Eklund.


Først vant Bermingrud B-finalen fra tredje spor, overlegent. Deretter fra siste spor i a-finalen var han innvolvert i en kjempesmell med Eklund og Hansen i første sving. Her kom Isachsen bakfra og gikk i ledelsen med Kuypers og Pailler bak. Men banen var nesten blokkert av de tre bilene som kolliderte. Dermed ble det rødt flagg og finalen stoppet. Da startet kaoset. Kræsj div1-Portugal


Hansen stod med brukket styring men fikk allikevel berging av bilen, for å komme seg til startplata. Noe som er helt i mot reglene. Til og med fikk mekanikerne adgang for å reparere bilen. Så fikk Eklund svart flagg for kollisjonen med Hansen, noe Eklund ikke var spesielt glad for for å si det mildt! Starten gikk og Morten kom ut bak Hansen og Pailler i første sving. I kamp med Pailler avanserte han til andre plass. Isachsen var også med i kampen og kom opp bak Bermingrud. Etterhvert klarte de to norske å passere Hansen, men Isachsen måtte bryte med bruket bakaksel.


Jus Kuypers som ble nummer to foran Hansen, avsluttet med punkert bakhjul fordi tilskuerne var i harnisk over avgjørelsen og kastet flasker på banen.


Vi kommer tilbake med bilder fra Portugal